Gezondheidsapps voor werkgevers

Hoe geef je als werkgever enkele handige apps aan je personeel om 
de gezondheid te managen.

Je werknemers nemen hun gezondheid steeds meer in eigen handen. Allerlei apps en tools helpen hen daarbij. Ook jij kan hen digitale tools geven om hun gezondheid te managen.

Mensen zijn zich er meer en meer van bewust dat gezond leven belangrijk is. Dankzij allerlei tools en apps wordt het makkelijker om er zelf een gezonde levensstijl op na te houden. Je smartphone telt het aantal stappen dat je per dag zet, meet je hartslag en houdt je slaappatroon bij. Er bestaan ook mindfulness apps en tools waarmee je de calorieën in je voeding kunt registreren. Deze tools maken gezond leven makkelijker en toegankelijker.

Ook jij als werkgever kunt je werknemers handige digitale tools aanreiken om hun gezondheid te managen. Bij de zorgverzekering Medical Plan van Allianz bijvoorbeeld kunnen ze digitaal aansluiten, gezinsleden toevoegen en via een app elke hospitalisatie en alle ambulante zorgkosten meteen doorgeven.

Deze makkelijke online tools stimuleren je werknemers om maximaal gebruik te maken van de zorgverzekering die jij hen aanbiedt. En dat is een enorme troef in het aantrekken en engageren van werknemers voor je bedrijf.

Ontdek de digitale mogelijkheden van de verzekering ambulante zorgen bij je makelaar. Neem vandaag nog contact met hem op.
Contacteer een makelaar en krijg het juiste advies!