Werelddag tegen kanker 

gaat ons allemaal aan. 

Wist je dat het 4 februari werelddag tegen kanker is? Het gaat ons allemaal aan. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die getroffen werd door een ernstige ziekte. We zien hun lijden, ongerustheid en onzekerheid. We zien ook de impact op hun gezin.

Hoe reageren we? We hebben schrik, zijn bang te kwetsen of onhandig te zijn en soms vermijden we gewoon liever om erover te praten. We hebben gelukkig de middelen om het leven van zieken in onze omgeving te verbeteren. Kleine dingen volstaan al, zoals hen tijd en aandacht schenken. 

Ook op het werk kan een werkgever niet ongevoelig blijven voor de verslagenheid van een ernstig zieke werknemer. Hij of zij zal welwillend, luisterbereid en begripvol zijn voor de werknemer als die erover wil praten. Of om hem te helpen op eender welke manier. 

"Hoe gaat het vandaag? Ik ben er als je iets nodig hebt. Hoe kan ik je helpen? " Deze eenvoudige en oprechte woorden zijn aangenaam om te horen en kunnen echt veel betekenen voor een ernstig zieke collega.

Bij Allianz gaan we nog verder. Ondersteuning in het dagelijks leven is ontegensprekelijk een waardevolle hulp. Met Allianz Care Plan willen we ernstig zieke werknemers steunen in hun genezingsproces.

Twee dekkingen naar keuze van de werkgever:

1.      Kanker

2.      Kanker + hart- en vaatziekten

Beroepsgebonden en als aanvulling bij een groepsverzekering en/of een verzekering arbeidsongeschiktheid. Allianz Care Plan biedt financiële hulp wanneer een verzekerde werknemer getroffen wordt door een ernstige ziekte: kanker, een hartinfarct, een beroerte, of een coronaire arteriële bypassoperatie.

Na de diagnose van de arts en een wachttijd van 28 dagen, wordt aan de werknemer een niet-belastbare forfaitaire rente betaald in maximum 11 maandelijkse vergoedingen (max. 10.000 euro/maand).

Allianz Care Plan is een verzekering die van essentieel belang is om stress, ontreddering en elke bron van ongerustheid zoveel mogelijk weg te nemen.

Allianz Care Plan geeft uw werknemers de gemoedsrust die zij zo hard nodig hebben om zich te concentreren op het allerbelangrijkste: genezen. Als we een steun kunnen betekenen om hun lijden wat te verminderen en hen op onze manier te helpen, dan hebben we ons doel bereikt.

Aarzel niet langer, contacteer ons voor meer informatie.

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00. 
 
Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een makelaar bij jou in de buurt.