Sponsor en supporters brengen 19.000,-€ bij elkaar ten voordele van SOS Kinderdorpen

Allianz is sinds 2014 één van de “Main Corporate Partners” van RSC Anderlecht. Dit partnerschap resulteerde in het concept “Allianz Dare to Dream”, ” om zo ook de paars-witte supporters bij het partnerschap te betrekken.

Nu het partnerschap op zijn einde loopt, wensten Allianz en RSC Anderlecht als sociaal betrokken bedrijven, nog een ultieme droom te realiseren, waarbij ook een belangrijk bedrag kon worden geschonken aan SOS Kinderdorpen, een goed doel dat sinds 2015 internationaal gesteund wordt door Allianz en dat ook RSCA en Vincent Kompany -  Internationaal ambassadeur van SOS Kinderdorpen - nauw aan het hart ligt.

3 supporters realiseerden aldus op 17 juni hun droom en ontmoetten hun favoriete spelers tijdens een gezamenlijke schildersessie onder leiding van kunstenaar Pim Smit. Met behulp van unieke technieken en ongewone attributen, maakten zij bijzondere kunstobjecten die vorig weekend online geveild werden ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Met de veiling en een aanvullende donatie van RSC Anderlecht en Allianz werd een bedrag van 19.000 € opgehaald
Kathleen Van den Eynde, CEO van Allianz Belgium en Vincent Kompany overhandigden vandaag in Neerpede de cheque aan Tom Moons, vertegenwoordiger van SOS Kinderdorpen.