Nog een Decavi-trofee voor Allianz

De uitreiking van de Decavi-trofeeën voor verzekeringen Niet-Leven was oorspronkelijk gepland op 29 april. In de huidige omstandigheden van Covid-19 kon dat jammer genoeg niet doorgaan. De prijzen voor de beste verzekeringsproducten van het voorbije jaar werden echter, zoals ieder jaar, wel uitgereikt door een jury van professionals uit de sector.

Dit jaar vallen onze preventietools in de prijzen. Onze nieuwe tool RoadSafe is als laureaat uit de bus gekomen in de categorie Preventie 2020.

Wij ontwikkelen nu al enkele jaren modules om uw klanten te helpen. Met u aan onze zij, zouden wij de toekomst van de klanten, zowel particulieren als professionals, nog beter willen verzekeren. En dit dankzij een betere risicopreventie, bijstand op maat en producten en tools die voldoen aan de marktbehoeften.

Vorig jaar lanceerden wij de digitale tool CyberSafe. Die won de Decavi-prijs Preventie 2019 en stelt de klant of het prospect in staat om met enkele muisklikken een check-up te maken van de cyberrisico's van zijn bedrijf.

RoadSafe richt zich op hetzelfde principe maar met een focus op verkeersveiligheid.

Op basis van enkele vragen geeft de tool een beter inzicht in de preventie van ongevallen op de arbeidsweg of bij beroepsverplaatsingen.

Op het einde van de analyse kan de klant/prospect het verslag met zijn resultaten en ook enkele adviezen naar zichzelf mailen. In de mail zullen wij de gebruiker via een zoekmotor ook doorverwijzen naar onze partnermakelaars.

De analyse zal zeker op enkele verbeterpunten wijzen. Daarom raden wij de gebruiker aan zijn resultaten te bespreken met de preventieadviseur van zijn bedrijf, zijn verzekeringsmakelaar en zijn andere partners (HR, sociale partners, ...).

RoadSafe is beschikbaar op de website . De tool is voor iedereen toegankelijk, zowel klanten als niet-klanten, en dit via pc, tablet of smartphone. Doe zelf de test!

Bezoek onze Roadsafe pagina!