Het fonds Allianz Immo Invest beloond

Deze woensdag 28 oktober 2020 werden de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën uitgereikt. Allianz had de eer om de zeer mooie prijs te winnen voor het beste High Risk fonds in tak 23 voor zijn ‘huis’ fonds Allianz Immo Invest.

Allianz Immo Invest werd opgericht in 2017 en belegt in beursgenoteerde Belgische gereglementeerde vastgoedvennootschappen (GVV's). Belgische GVV’s geven u toegang tot een gediversifieerde vastgoedbelegging in voornamelijk logistiek en gezondheidszorg, maar ook in kantoren, winkels, studentenkoten en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden en zonder het vastgoedbeheer dat hoort bij direct verhuur.

Allianz Immo Invest is een beleggingsfonds dat door de Belgische verzekeringsmaatschappij Allianz Benelux NV gecommercialiseerd wordt via de tak 23-verzekeringsproducten Allianz Invest en Allianz Excellence (beleggingsverzekering), Plan for Life + (pensioen- en voorzorgsverzekering), evenals via de groepsverzekering. Deze producten zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving.

Neem contact op met uw verzekeringstussenpersoon, hij zal u meer informatie geven over het fonds Allianz Immo Invest en over het gamma van Allianz. Hij analyseert samen met u uw persoonlijke situatie en legt u op een volledige transparante manier de voordelen en risico's van een dergelijke belegging uit.

Voor meer informatie over de bovengenoemde verzekeringsproducten, hun beleggingsdoelstellingen, details van de kosten en belastingen die aan de klant in rekening worden gebracht, het minimumbedrag dat vereist is om in te schrijven, de duurtijd, de plaats waar de netto inventariswaarde van de units kan worden geraadpleegd, evenals de procedure in geval van een klacht, raadpleeg hiervoor het essentiële-informatiedocument, de informatiefiche, de algemene voorwaarden, het beheersreglement van het product en onze commerciële brochure over beleggingen in tak 23 en in het fonds Allianz Immo Invest.

Klik hier voor meer informatie over de DECAVI-beoordelingsschaal en de betekenis van deze beoordeling.