Allianz Bonus Drive App

Rij slim & krijg tot 50% korting op je autoverzekering.
Download voor Android Download voor Apple
 
Download gratis de app, registreer met je e-mailadres en probeer Allianz Bonus Drive 2 maanden vrijblijvend uit. De app detecteert en scoort automatisch je rijgedrag. Zodra de proefperiode afloopt, bevriest je rijscore in de app. Je makelaar kan die omzetten in een korting.
Download voor Android Download voor Apple
Remgedrag

Rijd je vlot, zonder al te bruusk te hoeven remmen? Goed zo, want anticiperend rijgedrag telt voor 35% van je totale rijscore mee.

Toch eens bruusk geremd? Don’t worry, je rijscore wordt over een langere periode gequoteerd.

Snelheid

Bespeel jij het gaspedaal en de kilometerteller als een pianovirtuoos? Dan scoor jij vast goed op het snelheidsonderdeel, goed voor 15% van je rijscore.

Even niet opgelet en de toegelaten maximumsnelheid overschreden? Wees gerust, we delen je rijgegevens met niemand.

Omstandigheden

De Allianz Bonus Drive weet exact waar, wanneer en op welke soort weg je rijdt. Een nachtritje naar de discotheek of tijdens de spitsuren is namelijk risicovoller dan zondagmiddag op den boerenbuiten. Goed voor 25% van je rijscore.
Telefoongebruik

Een ongeval zit in een klein hoekje, of… in je smartphone! Je gsm blokkeren doen we niet, maar we weten wél wanneer je berichten stuurt, app’t en belt achter het stuur. Je gps inschakelen vóór je vertrekt en handsfree bellen zijn natuurlijk wel oké.
Hulp nodig?

+32 (0) 2 214.77.78

Bel onze klantendienst voor alle info en technische vragen.
We zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 8u en 18u.
Of per mail
Stel uw vraag