Informatie over Corona en Verzekeringen 

apr. 30, 2021

Allianz staat haar klanten bij.

Reeds meer dan een jaar worden zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen getroffen door de Coronacrisis, waarbij de impact vooral in bepaalde sectoren substantieel is. Sinds het begin van deze ongekende crisis heeft Allianz uw klanten gesteund met maatregelen die de situatie voor de meest getroffenen draaglijker maken.
lees meer

dec. 18, 2020

Allianz volgt de nieuwe steunmaatregelen van Assuralia voor Belgische bedrijven en zelfstandigen.

Assuralia kondigde samen met minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne nieuwe steunmaatregelen aan voor Belgische bedrijven en zelfstandigen die door de crisis financiële moeilijkheden ondervinden. Allianz sluit zich volledig aan bij deze maatregelen.
lees meer

jun. 19, 2020

Onze tips om bedrijven te herstarten na de crisis Covid-19

Onze economie werd getroffen door een crisis die al even uitzonderlijk als onverwacht is. Daarbij hebben we kunnen vaststellen dat er in gans het land veel solidariteit en vastberadenheid is, en dit zowel professioneel als privé. Nu is het tijd om na te denken over de periode "na de lockdown" en ons land te helpen er economisch weer bovenop te komen.
lees meer

mei 20, 2020

Herstellingen in natura en expertises bij schade

De regeringsmaatregelen hebben ook gevolgen voor het verloop van de expertises en de herstellingen die daarop volgen. Flexibiliteit en innovatie moeten voorop staan bij de oplossingen die we voorstellen om de voortzetting van de activiteiten nog beter te waarborgen.
lees meer

mei 07, 2020

Welke impact heeft de coronacrisis op het aangeven & regelen van een schade in Auto, Brand en Familiale?

Allianz zet alle vragen en antwoorden op een rijtje voor u.
lees meer

mei 05, 2020

Informaticamateriaal beschermen ... ook tijdens lockdown

Wie coronavirus zegt , denkt meteen ook aan lockdown. En lockdown brengt ons natuurlijk bij telewerk en thuisonderwijs. En dit allemaal met computers, tablets en ander informaticamateriaal dat goed beschermd moet worden.
lees meer

apr. 22, 2020

Coronavirus en thuiswerk: een gouden kans voor cybercriminelen

De corona-epidemie geeft cybercriminelen de kans om phishing e-mails te versturen met informatie over het onderwerp. Let dus goed op!
lees meer

apr. 17, 2020

COVID-19 : solidaire maatregelen voor je klanten (Life)

De COVID-19-pandemie blijft schade berokkenen aan de gezondheid, de maatschappij en de economie. Vanaf het begin hebben we ons bij Allianz ingezet om de verspreiding van COVID-19 actief tegen te gaan door onze diensten aan te passen en de gezondheid van onze medewerkers, onze partners en onze klanten te vrijwaren.
lees meer

apr. 14, 2020

Allianz volgt de nieuwe maatregelen van Assuralia

Deze week, heeft Assuralia nieuwe maatregelen aangekondigd voor de gezondheidszorginstellingen en de instellingen voor de hulp aan personen die de rust- en verzorgingstehuizen zijn en de verblijfcentra voor gehandicapte of verzwakte personen.
lees meer

18 resultaten gevonden

In deze zeer bijzondere tijden, die zowel jouw professionele activiteiten als de onze bemoeilijken, vinden we het nodig je te informeren over verschillende onderwerpen die je wellicht interesseren. Tevens willen we ook een bevoorrecht contact met je onderhouden.