Informatie over Corona en Verzekeringen 

apr. 09, 2020

Allianz Benelux steunt UMC Sint-Pieter in de strijd tegen Covid-19

Als antwoord op deze pandemie lopen er momenteel tal van solidariteitsacties die blijk geven van een enorme warme solidariteit. Grote bedrijven over het gehele land nemen uitzonderlijke business maatregelen om onze medeburgers te steunen.
lees meer

apr. 03, 2020

UPDATE - Coronavirus: uitzonderlijke Non-Life maatregelen voor ondernemingen

De situatie die wij nu meemaken is uitzonderlijk. Bovenop een nooit geziene gezondheidscrisis, zal ook nog een economische crisis volgen die moeilijk wordt. Wij doen er alles aan om u en uw klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke periode.
lees meer

mrt. 27, 2020

ABR verzekering: preventiemaatregelen in kader van coronavirus

De wereldwijde pandemie Covid-19 heeft een belangrijke impact op werven waarvoor de oplevering nog niet werd uitgesproken of op werven waar nog bouwwerken aan de gang zijn. Sommige aannemers communiceerden reeds dat zij hun werfactiviteiten stopzetten.
lees meer

mrt. 26, 2020

Persbericht Assuralia

Verzekeringen voelen volop mee met heel het land: soepel omgaan met klanten in nood en blijvend bescherming bieden.
lees meer

mrt. 20, 2020

Coronavirus: uitzonderlijke Non-Life maatregelen voor ondernemingen

In deze moeilijke weken waarin gezond verstand en burgerzin voorop moeten staan, wil Allianz zijn partnermakelaars en de klanten die hun organisatie moeten bijsturen zo goed mogelijk begeleiden.
lees meer

mrt. 20, 2020

Kan de besmetting van een werknemer met Covid 19 als een arbeidsongeval beschouwd worden?

A priori en behalve uitzonderingen waarover wij het verder zullen hebben, is Covid19 een ziekte. Dezelfde vraag werd indertijd ook gesteld voor HIV, SARS en Ebola. Het gaat over ziekten en ziekten zijn niet gedekt in arbeidsongevallen.
lees meer

mrt. 20, 2020

Is een werknemer die noodgedwongen telewerkt gedekt in Arbeidsongevallen?

In deze tijden van coronamaatregelen doen veel werknemers aan telewerk.
lees meer

mrt. 15, 2020

Maatregelen coronavirus

Ik hoop dat u en uw medewerkers niet te zwaar getroffen zijn door de praktische gevolgen van de regeringsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken? Ook voor uw klanten is het niet eenvoudig en u zal ongetwijfeld geconfronteerd worden met situaties die al uw aandacht vragen.
lees meer

mrt. 09, 2020

Bij besmetting zijn je klanten gedekt voor de medische kosten, arbeidsongeschiktheid en overlijden (LIFE)

De afgelopen dagen zijn in België verschillende nieuwe positieve gevallen van covid-19 ontdekt. Laten we niet in paniek raken, we hebben in België het geluk dat we een uitstekend gezondheidszorgsysteem hebben en bij Allianz nemen we dit zeer serieus.
lees meer

18 resultaten gevonden

In deze zeer bijzondere tijden, die zowel jouw professionele activiteiten als de onze bemoeilijken, vinden we het nodig je te informeren over verschillende onderwerpen die je wellicht interesseren. Tevens willen we ook een bevoorrecht contact met je onderhouden.