Newsletter | 8 februari 2023

Allianz en Club Brugge steunen Make-A-Wish tijdens Charity Night 2024 

Charity Night 2024, gesteund door Allianz in het kader van haar partnerschap met Club Brugge, bracht 300.000 euro op voor Make-A-Wish

Tekst

Op 18 januari waren maar liefst 500 partners aanwezig in het Meeting & Convention Center in Brugge voor de 3e editie van de Charity Night, een nieuwjaarsreceptie ten voordele van een goed doel en gesteund door Allianz.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Charity Night 2024 voor de 2e keer op rij een recordbedrag van 300.000 euro heeft opgehaald. Na 'Kom Op Tegen Kanker' en 'Special Olympics Belgium' stond deze gala-avond in het teken van de Club Brugge Foundation en Make-A-Wish Belgium Vlaanderen. Al bijna 35 jaar is het de missie van Make-A-Wish om de wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar in vervulling te laten gaan en hen kracht, vreugde en hoop te geven.

Dankzij onze samenwerking met Club Brugge, een geweldige ploeg met fantastische supporters, kunnen we de wensen van een aantal zieke kinderen in vervulling laten gaan en een tikkeltje magie brengen in hun dagelijkse leven.

We hopen dat we door onze tussenkomst volgend jaar opnieuw een geweldig en nobel doel kunnen steunen.

Herbeleef het moment met ons.

https://www.youtube.com/watch?v=6q6jJy6JWL0