Risicobarometer 2023

lees meer

Zorgen voor een comfortabel aanvullend pensioen?

Een welverdiend pensioen: de meesten van ons kijken uit naar deze mooie dagen die ons in een min of meer nabije toekomst te wachten staan. Maar zal je met een wettelijk pensioen van 1.250 euro (gemiddeld wettelijk pensioen in 2018 voor een werknemer) dezelfde levensstandaard kunnen behouden?
lees meer

Zekerheid en rendement voor je spaargeld

lees meer

Koopkracht beschermen? Binnenkort mogelijk met Allianz

lees meer

Voordelen elektrische auto | Allianz

Twijfel je om de overstap naar een elektrische wagen te maken? In dit artikel zetten we alle voordelen van elektrische rijden voor je op een rijtje.
lees meer

Elektrische auto: voor- en nadelen | Allianz

De voordelen van elektrisch rijden winnen het stilaan van de nadelen. Met alle pro’s en contra’s op een rijtje neem jij de juiste beslissing.
lees meer

Handige en verplichte verzekeringen | Allianz

Wil jij een nieuwe wagen aankopen? Dankzij onze tips en tricks maak je zeker de juiste keuze uit het eindeloze aanbod aan elektrische, hybride en tweedehandswagens.
lees meer

Handige en verplichte verzekeringen | Allianz

Nu we zo veel tijd in ons kot doorbrengen, kan er al eens sneller iets foutlopen. Welke verzekeringen zijn verplicht en welke gewoon erg handig?
lees meer

Al heel wat kmo’s bieden hun werknemers een hospitalisatieverzekering aan. Hier vind je 4 goede redenen om die uit te breiden met ambulante zorg.
lees meer

119 resultaten gevonden

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00. 
 
Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een makelaar bij jou in de buurt.