Allianz Commercial Newsletter | 27 maart 2024

De Allianz Commercial Newsletter

Nog een nieuwsbrief?

Jazeker en daar hebben wij een goede reden voor. In het kader van Allianz Commercial, is het van belang dat wij u als gespecialiseerde corporate makelaar op de hoogte houden van alle actuele ontwikkelingen voor Midcorp én Large Corporate.

Ons doel: samen met jullie inzichten en oplossingen aanbieden voor de continu veranderende ondernemingsrisico’s, waar jullie corporate klanten mee geconfronteerd worden.

Met Allianz Commercial brengen wij onze risk appetite, klantoplossingen en risk management-expertise voor middelgrote en grote bedrijven samen. Hiermee bieden wij uw corporate klanten nog uitgebreider en meer op maat gemaakte oplossingen aan door de combinatie van wereldwijde expertise en lokale kennis van de markt. Wij willen hierbij de data-gedreven inzichten van onze gespecialiseerde teams in vrijwel elke sector nog breder beschikbaar maken. Bovendien zal het uitwisselen van die expertise ook leiden tot een nog meer superieure claims afhandeling.

Allianz Commercial zal zich als ‘one face to the market’ presenteren  op corporate vlak, zodat het voor u nog makkelijker wordt om zaken te doen met Allianz. 

Uw gekende contactpersonen blijven voor u klaarstaan. In de komende nieuwsbrieven stellen we ze graag aan u voor. Wij beginnen hier met Peter Demeulenaere die de manager is van het corporate sales team bij Allianz. Naast het sales team stellen we ook de teams van Gino Simons en Tom Verhoeft voor in volgende newsletters. 
Vergeet tenslotte onze Allianz Commercial Day op 17/04 niet waar we u ons Commercial verhaal nog uitgebreider gaan toelichten. Blokkeer de datum alvast in uw agenda!