Newsletter |  7 maart 2024

e-GOR en Allianz: partners in digitale vernieuwing

Samen met Portima zetten we een stap vooruit in het digitale tijdperk! e-GOR, de software die Portima aanbiedt voor levensverzekeringen, zal voortaan automatisch de gegevens van MyAllianz Broker ontvangen. 

Allianz omarmt digitale innovatie en streeft naar een nog betere samenwerking met de makelaars, wat zal leiden tot een hogere efficiëntie en tevredenheid. Portima staat met e-GOR ook voor een moderne kantoorwerking die praktische problemen aanpakt en de weg vrijmaakt voor meer efficiëntie en hogere rentabiliteit. Makelaars die deze nieuwe aanpak omarmen, zien digitalisering als een kans en profiteren hiervan. 

Daarom is het een logische stap vooruit om de data tussen Allianz en e-GOR zo efficiënt mogelijk te delen. Voor de makelaars die daarvoor hun toestemming hebben gegeven, zullen we dat in april in de praktijk brengen door de data van de contracten van de 2de, 3de en 4de pijler op het MyAllianz Broker-portaal automatisch te delen met e-GOR via een rechtstreekse, beveiligde verbinding. Dus geen gedoe meer met het handmatig overzetten van data van hun portefeuilles naar e-GOR! 

Wie met e-GOR werkt en zijn toestemming nog niet heeft gegeven voor het automatisch delen van de data, kan dat nog steeds doen.

We kijken uit naar de verdere samenwerking met Portima en de voordelen die dit met zich meebrengt voor al onze partners!