Nieuwsbrief | 7 maart 2024

All-in-One Pro  

Het zakelijke verzekeringspakket dat klantentrouw beloont

Uw ondernemende kmo-klant geeft het beste van zichzelf om zijn professionele activiteit te onderhouden. En u beveelt hem verzekeringen aan om hem daarbij te helpen. Waarom zou u ze dan niet bundelen? U kan uw klant voorstellen om een All-in-One Pro-pakket samen te stellen: een win-winoplossing voor u en voor hem. Hij geniet van heel wat voordelen en u van een betere rendabiliteit, een vereenvoudigd beheer en vooral een sterkere commerciële relatie.

Door minstens 2 professionele verzekeringen samen te brengen in een All-In-One Pro-pakket biedt u uw cliënt het volgende:

  • Een bonus tot 2.500 euro. Geen of weinig schadegevallen? Allianz beloont voorzichtigheid door elk jaar een bonus van 10% op zijn premies aan te bieden, voor een maximumbedrag van 2.500 euro. 
  • Een concurrentieel tarief. Wilt u uw klant een plezier doen? U kunt een bijkomende korting van 5% toekennen op alle nieuwe contracten. 
  • Gratis gespreide betaling. Uw klant betaalt op zijn eigen tempo, zonder extra kosten. 
  • Een globaal, duidelijk en volledig overzicht. Elk jaar ontvangt u een overzicht van zijn All-in-One Pro-contracten en een samenvatting van zijn voordelen. 
Uw klant ontvangt elk jaar een ‘no claim’-bonus van 10% (maximaal 2.500 euro vanaf het jaar dat volgt op de registratie van het pakket) indien de som van zijn premies, exclusief taksen en lasten, het voorgaande jaar minstens 1.000 euro bedraagt. De verhouding tussen de vergoeding in geld en de premies mag het voorgaande jaar niet meer bedragen dan 30%.
De onderschrijvingsvoorwaarden zijn eenvoudig. Het volstaat om minstens 2 basiscontracten van verschillende takken samen te brengen. Minstens een van die contracten moet een nieuwe zaak zijn. Ze moeten allemaal onderschreven worden bij dezelfde makelaar, door dezelfde verzekeringnemer.
tabel-nl
Ondernemers en kmo's vormen een essentiële schakel in de economische activiteit. Het is dan ook een strategische prioriteit voor Allianz om ze te ondersteunen. Dankzij verzekeringsoplossingen die speciaal zijn aangepast aan verschillende activiteitensectoren, geniet uw klant van beschermingsmaatregelen die beantwoorden aan zijn behoeften, waardoor hij zich in alle rust kan concentreren op zijn activiteit. 
Dit scherm is vanaf nu beschikbaar op het CDMS-platform van Brocom.
brocom all in one nl

Dit artikel kan u terugvinden in het jaarverslag van Feprabel (in het Frans).

Vragen? Surf naar allianz.be of neem contact op met uw Sector Manager.