Nieuwsbrief | 21 maart 2024

Heeft u de Risico- & Verzekeringsscan al getest?

Uit onderzoek blijkt dat kmo's zich bewust zijn van de verzekeringen die ze hebben afgesloten, maar niet altijd weten of die volstaan om aan hun behoeften en mogelijke verplichtingen te voldoen. 

Daarom heeft Allianz vorig jaar de Risico- & Verzekeringsscan ontworpen, een online tool die meteen de prestigieuze Decavi-trofee voor innovatie in de wacht sleepte. 

Heeft u hem al getest? 

In slechts twee minuten worden de verzekeringsbehoeften van uw (toekomstige) zelfstandige klant, kmo-klant of klant in vrij beroep in kaart gebracht op allianz.be. De klant krijgt een overzicht van verplichte, aanbevolen en geruststellende verzekeringen om zijn/haar bedrijf en werknemers te beschermen en ook preventieadvies op maat van zijn profiel.

Ten slotte biedt de tool hem een lijst van makelaars in zijn regio op basis van zijn postcode.

Als de klant een beroep wil doen op uw kantoor, ontvangt u een e-mail met het gedetailleerde rapport en de contactgegevens, zodat u hem uw diensten en een vrijblijvende offerte kunt aanbieden. 

scanrisk-nl

Dankzij Risico- & Verzekeringsscan kunt u in slechts enkele minuten verzekeringen en advies aanbieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw klant. 

Resultaat: uw werk wordt eenvoudiger en uw klant geniet van een optimale bescherming. 

Bevredigend, toch? 

Hebt u vragen over deze tool of over de leads die het genereert? Uw sectormanager helpt u graag verder.