Newsletter | 18 april 2024

Publicatie van de rendementen van het Allianz LifeCycle Pension Plan op MyAllianz Broker

Elk kwartaal publiceren wij de Internal Rate of Return van ons product Allianz LifeCycle Pension Plan op MyAllianz Broker.

Allianz biedt het product Allianz LifeCycle Pension Plan aan, aan werkgevers die de toekomst van hun werknemers veilig willen stellen als zij met pensioen gaan.  

Dit is een op maat gemaakt aanvullend pensioenplan in tak 23 dat niet alleen rekening houdt met het profiel, maar ook met de individuele situatie van de werknemer. Het onderliggende concept, Allianz LifeCycle, is een kant-en-klaar concept met een gediversifieerde korf van fondsen die automatisch activa toewijst aan een langetermijnbelegging tot de werknemer met pensioen gaat.

Deze oplossing wordt beheerd door experts en biedt zowel het rendementspotentieel, als de stabiliteit van gediversifieerde beleggingen.

Elk kwartaal wordt de Internal Rate of Return (IRR) gepubliceerd op MyAllianz Broker. Dat is het rendement, berekend in de veronderstelling dat maandelijkse premies werden betaald op het einde van iedere maand, zonder rekening te houden met kosten of taksen op de premies.

U vindt het document voor het 1e kwartaal van 2024 op MyAllianz Broker > Handige links > Document center > Categorie: Employee Benefits > Product: Allianz LifeCycle Pension Plan > Documenttype: Rendementen