Nieuwsbrief | 16 mei 2024

Allianz maakt goede beurt op Feprabel-dagen

Voor Allianz benadrukt de deelname aan het Feprabel-congres de wens van onze verzekeringsmaatschappij om dicht bij u, beste makelaar, te staan. Het congres is een unieke gelegenheid om uw kennis te verrijken, uw professionele netwerk uit te breiden en op de hoogte te blijven van de laatste trends in de sector. 
Ook dit jaar stelde Allianz alles in het werk om u een buitengewone ervaring te bieden bij uw bezoek aan het Feprabel-congres. 

Tijdens het hele congres waren uw sectormanagers verheugd om velen van u op de Allianz-stand te mogen verwelkomen. 

Een deel van onze stand was gewijd aan de Risico- & Verzekeringsscan, een digitale tool die vorig jaar werd gelanceerd en meteen werd bekroond met de prestigieuze Decavi-trofee voor Innovatie. Deze applicatie heeft slechts twee minuten nodig om de verzekeringsbehoeften van uw (toekomstige) zelfstandige klant, kmo of vrije beroeper in kaart te brengen. 

Het andere deel van onze stand stond in het teken van gezondheidszorg en, meer specifiek, van Allianz Medical Plan, dat kmo-werkgevers niet alleen in staat stelt om voor hun werknemers te zorgen door hen dekking te bieden voor kosten voor ambulante zorg en hospitalisatiekosten, maar ook om hen te motiveren en aan zich te binden. Het plan biedt meer dan 18 mogelijke combinaties, die allemaal 100% digitaal zijn en geen medische formaliteiten vereisen.

Op diezelfde stand konden bezoekers een demonstratie van een Brocom-scherm zien en vier van hen maakten kans om een van die schermen te winnen door deel te nemen aan ons rad van fortuin: Frédéric Claeyssens, Delphine Rahier, Raphaël Van Laere, Alain Dufour!

Deze workshop bood de gelegenheid om de twee zorgoplossingen van Allianz aan werkgevers te presenteren: Allianz Medical Plan en Hospit-All/Ambu-All/Dent-All. Die twee producten zijn een win-winoplossing voor werkgevers en werknemers, een echt voordeel voor de werkgever om werknemers aan te werven, te motiveren en aan zich te binden en een extralegaal voordeel voor de werknemers.

We hebben u begeleid bij de keuze van uw product en de verschillende formules.

Twee jaar geleden ging Allianz een nieuwe uitdaging aan: het aanbieden van een gloednieuw hypotheekproduct, Allianz MeHomeLoans. We zijn deze uitdaging met succes aangegaan.

Onze workshop belichtte de criteria en nieuwe flexibiliteit van ons kredietbeleid en bevatte een quiz waarmee u kans maakte op een van onze vele prijzen.

Allianz Trade heeft u geïnformeerd over de werking van een kredietverzekering en uw rol als makelaar voor uw klanten bij het anticiperen op en verzekeren van potentiële verliezen door wanbetaling van klanten als gevolg van toenemende faillissementen in het economische klimaat na covid.

Kortom, het was een dag vol nieuwe ideeën, oplossingen en ontmoetingen, versterkt door de aanwezigheid van onze CEO, Kathleen Van den Eynde.

Kon u niet aanwezig zijn op het Feprabel-congres en hebt u graag informatie over wat er zich daar heeft afgespeeld? Uw sectormanager helpt u graag verder.