Nieuwsbrief | 16 mei 2024

Verbetering van onze Autotarieven

Wij maken er een erezaak van om onze producten en onze diensten voortdurend te verbeteren om beter te kunnen inspelen op uw behoeften en die van uw klanten. Voor ons is het belangrijk om, samen met u, optimale bescherming te kunnen bieden aan onze klanten. Op basis van de suggesties van sommigen en feedback van de markt, hebben onze teams hard gewerkt om onze auto-segmentatiecriteria beter te balanceren.

Goed nieuws! Onze tarieven BA en Omnium werden aangepast. Voor nieuwe zaken met een Omnium of mini-Omnium leidt deze aanpassing tot een betere voorspelbaarheid van onze premies en een meer evenwichtige prijsstelling voor uw klanten. Dankzij de vereenvoudiging van ons nieuwe tarief is het nu voor u eenvoudiger en gemakkelijker om een tarief toe te lichten. Zo is premiesplitsing voor 3- en 6-maandelijkse premiespreiding niet langer een parameter voor het bepalen van een tarief.

Vorig jaar lanceerden we een nieuwe Omniumformule, de Gold 12. Dit is onze budgetvriendelijke optie voor nieuwe wagens, maar ook voor tweedehandswagens van maximum 3 jaar oud. Sinds enkele maanden is het mogelijk om de Allianz 0-vrijstelling af te sluiten in combinatie met de Gold 12. En vanaf nu versterken we verder ons aanbod voor tweedehandswagens! Voor oudere voertuigen verbeteren de tarieven in Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Daarnaast verbeteren we voor de meeste personenwagens de tarieven voor Burgerlijke Aansprakelijkheid en voor mini-Omnium.

Tenslotte is het niet langer verplicht om het e-mailadres van uw klant in te vullen in Prolink. Zo wordt het voor u eenvoudiger om een offerte of nieuwe zaak op te maken in Prolink.

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met uw sectormanager.