Newsletter | 20 juni 2024

Nieuwe Bridgestone-bandencampagne 

We zijn verheugd u te informeren over een nieuwe exclusieve campagne die we lanceren in samenwerking met Bridgestone, gericht op het bieden van aanzienlijke voordelen aan onze wederzijdse klanten die hun e-mail adres en marketing toestemming aan  Allianz bezorgden (e-mails verzameld voor facturering of Portima zullen niet worden gebruikt). 
Vanaf 1 juli tot 30 september kunnen klanten die Bridgestone banden (17” of groter) kopen en monteren bij een deelnemende werkplaats, volgende voordelen ontvangen:

Scroll horizontaal om meer te zien

  17" 18 & 19" 20" of groter
2 banden 20 euro 20 euro 40 euro
4 banden 40 euro 60 euro 80 euro
  • Klanten ontvangen een e-mail van Allianz.
  • Klanten gaan  naar het promotieplatform van Bridgestone. 
  • Op het promotieplatform voeren ze  hun promotiecode in.
  • Vervolgens vullen ze een kort formulier in met hun persoonlijke en bankgegevens en laden ze hun factuur op.

De deelname aan de promotie wordt beoordeeld door  het Bridgestone-agentschap. Als alle gegevens, inclusief de factuur, correct zijn, ontvangen ze aansluitend de cashback. Als de deelname onjuist is, ontvangen ze een e-mail met de reden voor de afwijzing (bijv. verkeerd document geüpload).
De voertuigen van klanten in optimale staat houden is cruciaal voor hun veiligheid op de weg. Deze campagne biedt niet alleen financiële voordelen, maar toont ook onze zorg voor hun welzijn.

We begrijpen dat u voorkeuren kunt hebben met betrekking tot promotionele communicatie naar uw klanten. Als u liever niet deelneemt aan deze campagne of als u niet wilt dat uw klanten worden geïnformeerd over dit aanbod, laat ons dit dan weten via deze formulier voor 4 juli 2024.

Breng ons op de hoogte van uw beslissing door u af te melden, indien van toepassing.

Zonder uw bericht informeren wij  uw betrokken klanten over dit voordelige aanbod.

Wij zijn van mening dat deze campagne uw klanten een waardevolle kans biedt om de veiligheid van hun voertuig te verbeteren en tegelijkertijd te profiteren van extra voordelen. Hartelijk dank voor uw voortdurende samenwerking en steun.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met uw sectormanager op te nemen.

Scroll horizontaal om meer te zien