Nieuwsbrief | 7 september 2023

Onze Beleggingsbrochure heeft een update gekregen!

Door onze commerciële actie Leven is het tot 30 september 2023 extra voordelig voor uw klanten om bij Allianz te beleggen. Onze Beleggingsbrochure geeft hen een mooi overzicht van alle mogelijkheden, met de verschillende fondsen en beheerders. De brochure heeft een update gekregen, dus gebruik ze zeker om uw klanten te informeren en te overtuigen!
Onder het motto “Breng meer pit in uw beleggingen” willen we uw klanten inspireren om verder te kijken dan de standaardproducten en te beleggen in kwalitatieve beleggingsverzekeringen op hun maat. In de Beleggingsbrochure geven we hen een uitgebreid overzicht van alles wat te maken heeft met beleggen: de opportuniteiten, de verschillende producten, de risico’s en troeven. 
  1. Toevoeging van nieuwe fondsen en beheerders
  2. De nieuwe fondsen en beheerders die we begin juli 2023 hebben toegevoegd aan ons aanbod zijn nu ook opgenomen in de brochure. Uw klanten hebben dus nog meer keuze om samen met u een belegging samen te stellen op hun maat. 
  3. Uitbreiding van het aanbod met tak 21
  4. Door de gewijzigde situatie op de financiële markten is er opnieuw meer vraag naar vastrentende producten. Voor de defensieve profielen hebben we daarom Allianz Invest for Life3A My Future gelanceerd en opgenomen in de brochure.
  5. Vereenvoudiging van het tak 23-aanbod
  6. Zoals u al weet, is de fondsenfamilie AZ Allianz GI Better World geïntegreerd in Allianz Excellence. Ons aanbod is nu nog duidelijker: een eenvoudiger product, Allianz ActiveInvest, voor een instapklare oplossing voor elk beleggersprofiel, en Allianz Excellence voor klanten die op zoek zijn naar echt maatwerk. 
U vindt de brochure op MyAllianzBroker in het Document Center. Kies de categorie Beleggingen en zoek op “beleggingsbrochure”. Uw klanten kunnen de brochure ook zelf raadplegen via het Document Center op allianz.be.