Onze evenementen

Na vele maanden afwezigheid, als gevolg van de Covid-pandemie, konden we eindelijk onze evenementen hervatten en hebben we de kans gekregen u te ontmoeten tijdens de P&C roadshow. Het was een waar genoegen om u zowel onze strategie voor 2022 voor te stellen als onze visie wat betreft het uitbouwen van een duurzaam partnerschap.
Tijdens de P&C roadshow hebben we een nieuwe manier van samenwerken besproken. Een betere samenwerking is van essentieel belang voor u en uw klanten, en zal voor u beiden een reële meerwaarde opleveren. 
In een perspectief van voortdurende ontwikkeling en verbetering is communicatie van cruciaal belang. Het is op basis van uw feedback en die van uw klanten dat wij ons verder kunnen verbeteren. Hoe meer wij uitwisselen, hoe beter wij in staat zullen zijn onze producten aan te passen aan de behoeften van uw klanten.
Wij willen nog meer investeren in productondersteuning. Voor particulieren vertaalt zich dit in een duurzame prijspositionering. Voor Kmo’s betekent dit bouwen aan een erkend partnerschap en het werken aan een verbeterd Kmo-aanbod. 
Voor Midcorp willen we werken aan 'Midcorp broker intimacy', het creëren van nauwe relaties tussen de belangrijkste underwriters van de makelaars en onze UW-managers per tak. Daarnaast werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van verschillende tools, zoals de ProLink NG management tool of ons MyAllianz Broker portaal, om u de beste ondersteuning en informatie aan te bieden.
De slideshow van de P&C roadshow is dummy hier beschikbaar.