Newsletter | 16 november 2023

Start Making Cents: beleggingstips van… Christoph Waltz!

Binnenkort herlanceren we onze campagne “Start Making Cents” op de sociale media. Bedoeling is om op een ludieke manier beleggen in de schijnwerpers te plaatsen. Niemand minder dan Christoph Waltz illustreert in zijn eigen onnavolgbare stijl zes belangrijke beleggingstips. Deel deze filmpjes gerust op uw sociale media! 

De beleggingstips gaan over hoe te starten, risico nemen, duurzaam beleggen, diversifiëren, vroeg beginnen en geduldig blijven. Voor elke tip hebben we met Christoph Waltz een filmpje gemaakt, met scenes uit het dagelijkse leven. Op het eerste zicht heeft het niks met beleggen te maken, maar toch eindigt elk filmpje verrassend met een tip die er wel een link naar legt. 

Wie meer wil weten, kan klikken en komt terecht op de website van Start Making Cents waar de zes lessen en bijhorende filmpjes zijn verzameld. Na elk filmpje volgt een vraag over beleggen, soms met een link naar een webpagina die dieper op het onderwerp ingaat.  

Zo associëren we het merk Allianz met beleggen en met professioneel advies, en dat op een originele, luchtige manier. En om dat advies nog op een hoger niveau te brengen, bent u de uitgelezen partner van uw klanten en prospecten! Bovendien hebt u met onze commerciële actie, die nog loopt tot 15 december, nog wat extra troeven achter de hand om uw advies kracht bij te zetten. 

Hieronder vindt u de links naar de zes filmpjes op het LinkedIn-kanaal van Allianz Belgium. Aarzel niet om de filmpjes te delen en er uw advies aan toe te voegen!