Newsletter | 19 oktober 2023

Verlenging commerciële actie Beleggingen tot 15 december 2023!

In de huidige context van hoge rentevoeten is het wat lastiger om klanten voldoende argumenten te geven om voor een beleggingsverzekering te kiezen. Daarom hebben we besloten om de voordelen voor uw klanten van de commerciële actie Beleggingen te verlengen tot 15 december 2023!
Om u toe te laten meer tijd te spenderen aan uw advies over tak 21, zal de aanbrengcommissie van 0,25%, zoals vermeld in artikel 2.1 van de Blue Broker Remuneration, ook van toepassing zijn op het product Allianz Invest for Life3A My Future. Voor tak 23 bedraagt de aanbrengcommissie opnieuw 0,25%. 
  1. De premietaks van 2% neemt Allianz voor haar rekening in tak 21 en 23.
  2. De instapkosten maatschappij tot 1% vallen weg in tak 21 en 23. 
  3. Aanbrengcommissie van 0,25% op uw productie in Allianz Invest for Life3A My Future (de aanbrengcommissie van 0,25% op uw productie in tak 23, zoals vermeld in onze Blue Broker Remuneration blijft ook van toepassing). 
De commerciële actie loopt tot 15 december 2023 en bestaat voor uw klanten uit 2 delen:
  1.  
  2. Allianz neemt de premietaks van 2% voor haar rekening:
  • vanaf 6.200 euro voor nieuwe premies en bijstortingen op de producten Allianz ActiveInvest (+) en Allianz Invest for Life3A My Future alsook voor bijstortingen op het product Allianz for a Better World.
  • vanaf 25.000 euro voor nieuwe premies en bijstortingen op de producten Allianz Excellence (+). 

Dit zijn de voorwaarden van de actie:

  • Het totale bedrag moet in één keer gestort worden.
  • Het gaat om een nieuw of bestaand contract.
  • Vervroegde afsluiting van de actie is op elk moment mogelijk.
  • De ontvangstdatum van de storting op onze rekening wordt hierbij in aanmerking genomen, na de aanvaarding van het volledige dossier. 
  1. 2    Allianz rekent geen instapkosten maatschappij (tot 1%) aan op de producten Allianz Excellence (+), Allianz ActiveInvest (+) en Allianz Invest for Life3A My Future. 

We herinneren u eraan dat de beheersvergoeding op de tak 21-portefeuille [huidig aanbod op Invest for Life3A My Future, Allianz Opportunity (Dynamic)3A New Generation en het tak 21-deel van Allianz Opportunity (Dynamic)3A Defensive en Moderate] werd verhoogd van 0,15% naar 0,30%. Wij garanderen deze vergoeding gedurende de eerste acht jaar van het contract.

Alle informatie over de vergoedingen met betrekking tot de levensverzekeringen van het type 'Beleggen' vindt u op pagina’s 16 en 17 van de Samenwerkingsovereenkomst 2023 op MyAllianz Broker > Handige  links > Document Center > Search : Blue Broker remuneration 2023.

U en uw klanten verdienen het beste van Allianz!

Hebt u nog vragen? Aarzel niet en contacteer uw sectormanager!