Newsletter | 13 december 2023
De wensen van het Management team voor 2024

Beste makelaar,

We kijken met trots terug op 2023, een jaar waarin we zowel inspeelden op de veranderende behoeften in de verzekeringswereld als nieuwe kansen hebben benut.

De makelaars stonden meer dan ooit centraal bij Allianz, aangezien we jullie geheel hebben geïntegreerd bij de versterking van ons aanbod. We hebben jullie feedback gevraagd op onze producten en diensten via onder andere Round Tables en touchpoints, via NPS enquêtes, de Broker User Club Leven, de Bridge User Club en nog vele andere gelegenheden.

Deze initiatieven hebben niet alleen bijgedragen aan een betere samenwerking, maar ook aan het versterken van de band met jullie. Ik ben ervan overtuigd dat we samen kunnen verder bouwen aan een succesvolle toekomst in onze sector.

Door in 2023 het voorzitterschap van Brocom voor 2 jaar te hebben overgenomen, toont Allianz bovendien zijn wil om de makelaarssector in België te ondersteunen.

Met een vooruitblik naar 2024, blijven we investeren in de weg die we in 2023 hebben ingeslagen, waardoor we onze dienstverlening naar u en onze gezamenlijke klanten steeds verder kunnen optimaliseren, zodat we hand in hand er een succesvol jaar van kunnen maken!

Onze milestones zijn gedefinieerd en vanaf januari komen we met volle energie bij u terug met de initiatieven die we voor u en met u gepland hebben!

Blijf onze nieuwsbrieven, push mails en uitnodigingsmails voor events volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van onze producten en diensten.

Joos Louwerier en Kathleen van den Eynde sluiten zich bij mij aan om u zeer fijne feestdagen en mooie vooruitzichten voor 2024 toe te wensen, met veel geluk, een goede gezondheid en succes!

Bedankt dat u voor Allianz heeft gekozen in 2023! We staan klaar om in 2024 opnieuw aan uw zijde te staan! Ons motto voor het komende jaar: U hebt recht op het allerbeste van Allianz!

Vriendelijke groeten,

Fabrice Heuts

Commercieel directeur