Nieuwsbrief | 18 april 2024

Allianz maakt uw flow van zaken doen gemakkelijker

U wilt weten hoe? In onderstaand artikel lijsten we een aantal grote en kleine verbeteringen op die u vanaf nu kan ervaren in onze systemen, bedoeld om uw digitale samenwerking met ons nog verder te vergemakkelijken. 

Op gebied van acceptatieregels kunnen we u volgende verbeteringen voorstellen:

-          De onderschrijvingslimiet voor de Allianz 0-vrijstelling is opgetrokken van 75.000 euro naar 100.000 euro.

-          Offertes voor voertuigen tot 100.000 euro zijn niet langer onder voorbehoud van acceptatie van de maatschappij en kunnen hierdoor sneller opgemaakt worden zonder tussenkomst van onze beheerders.

-          Het wordt ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor elektrische en hybride wagens met een vermogen tot 305 kW bij de externe platformen zoals BrioCompare of Louise van WeGroup. Ook hier geldt de verhoogde onderschrijvingslimiet van 100.000 euro.

Voor wat betreft gebruiksvriendelijkheid deden we volgende aanpassingen:

-          Zoals afgesproken in de sectorcharter ‘Wederzijdse verbintenis om goede praktijken te hanteren met het oog op de digitalisering in de sector’ van 14/3/2024 is het niet langer verplicht om een e-mailadres van de klant in te geven in Prolink.

-          Op MyAllianz Broker kregen de productfiches voor Car Plan een update rond elektrische voertuigen, de Allianz 0-vrijstelling en de formule Gold12. Ook de productfiches Home Plan kregen een herziening.

-          Er werden binnen ProLink meer infoboxen toegevoegd om u beter te ondersteunen met extra informatie.

-          Er werd een visuele verbetering doorgevoerd waardoor de officiële offerte nu meer informatie bevat zoals de brandstof, CO2-uitstoot en het type of de categorie van het voertuig. 

Vragen over Prolink? Aarzel niet om contact op te nemen met uw sectormanager.