Nieuwsbrief | 18 april 2024

De 4 essentiële verzekeringen voor ICT-bedrijven

Net als u merken wij dat bedrijven steeds vaker een beroep doen op dienstverleners op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologieën (ICT) voor essentiële aspecten van hun werking (software, computerhardware, programmering of onderhoud, enz.).
Deze professionelen zijn vaak kleine bedrijven of onafhankelijke consultants die het beste van Allianz en van u verwachten om hun activiteit te beschermen.

Om u te helpen hen te adviseren, stellen we u de beste combinatie voor van professionele verzekeringen voor de ICT-sector. 

Recent herschreven voorwaarden voor beroepsaansprakelijkheid met een ultra eenvoudig voorstel. Ons voorstel voor de D&O-verzekering, evenals een grotere bescherming tegen fraude* als uitbreiding van de Cyber-dekking
Dit zijn in enkele woorden de troeven van de 4 aanvullende verzekeringen ideaal voor uw ICT-klanten.

Nieuwsgierig naar meer? Download nu hier de nieuwe brochure of bezoek uw MyAllianz Broker portal.

Dit scherm is vanaf nu beschikbaar op het CDMS-platform van Brocom!
icti-sector-nl

Enkele maanden geleden heeft Allianz u deze ideale verzekeringen voorgesteld voor uw klanten die actief zijn in de volgende sectoren:

En verder? Nog even geduld onze Allianz-teams zullen u binnenkort met plezier meer aanbiedingen voorstellen die zijn aangepast aan andere bedrijfssectoren!

Hebt u nog vragen? Neem contact op met uw Sector Manager.

 

*Verzekeringsproduct op de markt gebracht via Allianz Trade N.V

 

>> Download nu de nieuwe ICT-brochure!