Newsletter | 6 juni 2024

Nathalie Tempels bij de microfoon van Kanaal Z!

Op 24 april reikte de DECAVI-jury de ‘Digitale’ trofee uit aan onze gezondheidszorgoplossing Allianz Medical Plan! Nathalie Tempels, Senior Consultant Employee Benefits, bespreekt de hoogtepunten van dit aanbod in het programma Z-Insurance, vanaf vandaag uitgezonden op Kanaal Z. 

Ons product Allianz Medical Plan was een van de genomineerde verzekeringsproducten voor de DECAVI Niet-Levensverzekeringstrofee in de categorie 'Digitalisatie'. 

Allianz Medical Plan is een complete gezondheidszorgoplossing voor werknemers van kmo's met 1 tot 499 werknemers. Deze oplossing biedt 18 mogelijke combinaties van dekkingen voor ambulante kosten (@home), maar ook voor hospitalisatiekosten (@hospital) en zelfs voor tandheelkundige zorg in bepaalde formules (Comfort Plus Package), en dat alles zonder medische formaliteiten. 

Wat ons product zo bijzonder maakt, en wat meteen ook de reden is waarom Allianz de DECAVI-trofee 'Digitalisatie' heeft gewonnen, is dat ons aanbod 100% digitaal is, vanaf het moment dat de werkgever de polis afsluit tot het moment dat de werknemer de vergoedingen ontvangt, inclusief de aangifte van de schadegevallen. 

Via onze app hebben klanten ook AssurCard en AssurPharma binnen handbereik. Ze hoeven zich dus geen zorgen meer te maken over apotheekkosten en/of ziekenhuisfacturen. 

Allianz is dan ook bijzonder trots om deze win-winoplossing te kunnen aanbieden aan werkgevers en werknemers, een oplossing die niet alleen een wezenlijk voordeel inhoudt voor de werkgever om werknemers aan te werven, te motiveren en aan zich te binden, maar ook een extralegaal voordeel voor de werknemers. En dat alles 100% digitaal!

Dit scherm is vanaf nu beschikbaar op het CDMS-platform van Brocom! 

Vragen? Neem contact op met uw sectormanager of bezoek www.allianz.be