Nieuwsbrief| 20 juni 2024

Raadpleeg de gegevens van uw portefeuille op MyAllianz Portfolio Overview!

Ons belangrijkste doel is de samenwerking met u te vereenvoudigen en u de middelen te geven om de tevredenheid van uw klanten verder te verbeteren. We hebben begrepen dat u direct toegang wilt krijgen tot de documenten in uw Allianz-portefeuille, zonder dat u daarvoor onze diensten hoeft te contacteren. Onze teams hebben hard aan dit verzoek gewerkt en we zijn blij dat we vandaag de lancering van MyAllianz Portfolio Overview kunnen aankondigen. 

MyAllianz Portfolio Overview is een omgeving op MyAllianz Broker waar u als makelaar toegang krijgt tot de klantgegevens van uw portefeuille particulieren, Midcorp en KMO in Niet-Leven, inclusief Arbeidsongevallen

Doel: beter samenwerken door u de mogelijkheid te bieden om de gegevens van uw Allianz-portefeuille te raadplegen zonder e-mails of telefoontjes. 

Het portaal is 24/7 toegankelijk via de groene knop in de rechterbovenhoek op de startpagina van MyAllianz Broker. 
portfolio-access
Gegevens raadplegen van de klanten in uw portefeuille, alsook van hun polissen en pakketten. Via PORTIMA is er een rechtstreekse connectie met uw ‘beheerpakket’. 
  • Toegang tot de offertes en aanvragen in de omgeving Prolink NG, Trafic Plan, Prolink KMO en Constrcut Plan (BA10).
  • Wijzigingen bekijken die u via Prolink NG heeft ingediend, maar die nog verwerkt moeten worden. 
  • Een overzicht van de openstaande schadedossiers per polis. Een gedetailleerder overzicht volgt op korte termijn.
  • Toegang tot polissen/kwitanties waarvan de premie nog niet volledig betaald is. 
  • De mogelijkheid om bepaalde documenten te downloaden, zoals vervaldagberichten, de polissen zelf en groene kaarten. 

Dit portaal is dus uw portaal. Hierdoor zit u dichter bij Allianz, maar vooral ook dichter bij uw Allianz-klanten en kan u hun een nog betere opvolging van hun dossiers bieden. 

Deze gebruikershandleiding is voor u beschikbaar, waarmee u alle bestaande functionaliteiten van MyAllianz Portfolio Overview kunt testen. Intussen werken we aan een upgrade van de tool en meer functionaliteiten in de nabije toekomst. 

Wij nodigen u van harte uit om uw vragen en, opmerkingen – positief en/of negatief - te delen met uw sectormanager om ons te helpen deze nieuwe tool te verbeteren. 

Wij danken u alvast voor uw bijdrage want alleen samen met u kunnen wij aan de toekomst van verzekeringen bouwen.