Nieuwsbrief | 7 september 2023

Schrijf nu in voor De Dag van de Makelaar 2023

Op 13 oktober vindt De Dag van de Makelaar plaats in de Nekkerhal te Mechelen. U bent welkom vanaf 13.30u voor een gevarieerde en interessante namiddag rond de thema’s “Mijn klant, mijn strategie” en “Je makelaar maakt het verschil”. Ontdek het programma en schrijf nu in! Allianz zal uiteraard ook aanwezig zijn. 
Tijdens De Dag Van de Makelaar kan u volop netwerken met andere makelaars en met vertegenwoordigers van verschillende verzekeraars. Dat kan tijdens de standenbeurs of tijdens de receptie. Maar er is natuurlijk ook het plenaire deel om u te inspireren en motiveren! Dit staat er op het programma. 
Peter De Keyzer is founding partner van Growth Inc., gespecialiseerd in niet-traditionele strategische communicatie. Hoe kan de verzekeringssector in het algemeen en de makelarij in het bijzonder relevant blijven de komende decennia? Thought leadership, een sterk netwerk, een goed doordachte mediastrategie, efficiënte crisiscommunicatie, … zijn sleutel tot succes en Peter is dé man om ons daarover te adviseren en te inspireren!
Hoe denken de CEO’s van de belangrijkste makelaarsmaatschappijen over de actuele dossiers en wat is hun distributiepolitiek? Naast onze CEO Kathleen Van den Eynde, zullen ook de CEO’s van Baloise, Athora Belgium, AG Insurance, Vivium en AXA deelnemen aan de speeddate!
Hoe zien de verschillende politieke partijen de toekomst van de verzekeringssector in ons land? Wat is hun visie op de hete hangijzers? U komt het te weten in dit debat met vertegenwoordigers van cd&v, Groen, N-VA, Open Vld, Vlaams Belang en Vooruit. 
Roel Van de Wiele is eigenaar van Atlas, een team van experts in training, personal coaching en consultancy. Hun missie? Mensen helpt groeien naar de beste versie van zichzelf. Roel is een ervaren keynote speaker en zal het thema “Mijn klant, mijn strategie” behandelen. Verwacht u aan hands-on adviezen om als makelaar een eigen strategie en aanpak te ontwikkelen specifiek voor uw unieke klanten. 

Welke verzekeringsmaatschappij wordt dit jaar bekroond voor de meest makelaarsvriendelijke initiatieven? U kan het zelf mee bepalen door live te stemmen! 

Meer info en inschrijven: https://www.dedagvandemakelaar.be/