Hoe efficiënter beleggingsadvies geven aan uw klanten? 

Degelijk beleggingsadvies geven aan uw klanten is een tijdrovende zaak. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een website uitgewerkt,opportunity23.be, met links naar enkele online tools. Daarmee krijgt u snel en efficiënt een duidelijk beeld van het beleggersprofiel van uw klanten en van hun portefeuille. 
De site opportunity23.be bestaat uit zes delen: klantenanalyse, portefeuilleanalyse, beleggingen, pensioen, groepsverzekering en klantengesprek. Daarmee hebt u toegang tot twee essentiële tools, de Allianz Client Analyser en de Allianz Portfolio Analyser, en bieden we u meteen ook heel wat informatie om concrete beleggingsoplossingen voor te stellen aan uw klanten. 

Met de Allianz Client Analyser beantwoordt u deze 3 essentiële vragen om uw klanten de belegging voor te stellen die perfect bij hen past:  

  1. In welke beleggingen zijn uw klanten geïnteresseerd?  
  2. Wat is het risico- en rendementsprofiel van uw klanten? 
  3. Wat zijn de duurzaamheidsvoorkeuren van uw klanten?  
Klanten aantrekken vergt vaak veel tijd en volharding. Onze Allianz Portfolio Analyser biedt u een gedetailleerde analyse van de beleggingen van uw klanten en prospecten. De tool bekijkt hun portefeuille en bepaalt welke opties er zijn om die te verbeteren. Zo kan u uw klanten en prospecten heel eenvoudig de belegging voorstellen die hen een beter perspectief biedt voor de toekomst. 

Op opportunity23.be vindt u niet alleen concrete oplossingen voor particulieren, maar ook voor ondernemingen! Zo krijgt u een gedetailleerd overzicht van enkele beleggingsproducten en fondsen, zoals Allianz GI Thematica, Allianz ActiveInvest en Allianz GI MultiAsset (DMAS) met link naar mydmas.be

Daarnaast vindt u er alle essentiële informatie over ons flexibel pensioenplan voor particulieren, Allianz LifeCycle, maar ook over ons pensioenplan voor werknemers van een bedrijf, Allianz LifeCycle Pension Plan. Elke rubriek beschrijft de werking en de voordelen van onze producten. 

Wat is inflatie? Welke voordelen zijn er als uw klanten hun beleggingsportefeuille diversifiëren? Wat is een langetermijnbelegging? Die vragen bondig en duidelijk beantwoorden, is niet altijd makkelijk. Op opportunity23.be vindt u korte schema’s en video’s die u kunnen helpen om uw klanten de basisprincipes van beleggen bij te brengen.  

U merkt het, opportunity23.be bevat een schat aan informatie. Handig om goed voorbereid aan uw volgende adviesgesprek te beginnen!