Nieuwsbrief | 2 november 2023

Doccle maakt het makkelijk om kwijtingen te betalen!

Tot nu toe konden uw klanten die hun termijnkwijtingen elektronisch wilden ontvangen en betalen dat doen via Zoomit, dat geïntegreerd is het portaal of de app van hun bank. Voortaan kunnen uw klanten er ook voor kiezen om die kwijtingen via Doccle te ontvangen en te betalen!

Doccle is een 100% gratis dienst voor administratief beheer, die online of via de mobiele applicatie toegankelijk is. Met Doccle creëert uw klant zijn eigen ultraveilige persoonlijke digitale kluis waarin hij documenten van meer dan 200 bedrijven kan ontvangen, beheren en opslaan. 

Vele van uw klanten zullen hier al mee vertrouwd zijn, bijvoorbeeld omdat sommige sociale secretariaten loonfiches enkel nog afleveren via Doccle, of omdat ze via dit platform hun belastingaangifte ontvangen van de FOD Financiën. 

De voordelen zijn ook talrijk: uw klant bewaart al zijn documenten op een centrale plaats, altijd en overal toegankelijk, verbruikt minder papier en heeft de garantie dat het document authentiek is.

Dankzij een nieuwe samenwerking tussen Allianz en Doccle kan uw klant nu ook dit bijkomend alternatief kiezen om zijn termijnkwijting voor Niet-leven digitaal te ontvangen. Alle ontvangen documenten worden veilig bewaard in het Doccle-account zolang de klant dit zelf wil.

De kers op de taart is dat hij ook direct op Doccle kan betalen via Bancontact, met slechts een paar klikken en zonder enige vertraging! 

Zoomit en Doccle gebruiken achterliggend dezelfde data. Uw klant die al Zoomit gebruikt, kan dus het platform waarop hij zijn kwijtingen wenst te ontvangen kiezen. Klanten voor wie de connectie met Allianz binnen Doccle al mogelijk is, zullen binnen Doccle een melding krijgen hiervan. Uw klant kan dus binnen Doccle aangeven of hij de kwijtingen van Allianz via Doccle wil ontvangen. Wanneer Allianz daarna een nieuwe termijnkwijting oplaadt in Doccle, krijgt uw klant hiervan automatisch een melding via e-mail.

Door de bestaande samenwerking met Zoomit kunnen we de Doccle optie vandaag aanbieden aan alle klanten die de afgelopen 24 maanden Zoomit hebben gebruikt. We werken eraan om dit binnenkort nog verder uit te breiden naar iedereen. We houden u zeker op de hoogte. 

Meer weten?