Nieuwsbrief | 16 november 2023

Nieuwe tool voor het indienen van schades waarvoor strafrechtelijke verdediging nodig is

Goed nieuws! U kunt nu snel en eenvoudig een verzoek indienen om een dossier voor strafrechtelijke verdediging te openen via MyAllianz Broker > Tools > Strafrechtelijke verdediging.

Deze nieuwe tool is een aanvulling op de schadeaangiftetool die we enkele maanden geleden hebben gelanceerd ( MyAllianz Broker > Tools > Schadeaangifte).

Op basis van jullie waardevolle opmerkingen en suggesties hebben we besloten om een extra 'strafrechtelijke verdediging'-tool te ontwikkelen, die we vandaag graag aan jullie presenteren.

In onze schadeaangiftetool kan u sinds kort ook aangeven of er een dossier rechtsbijstand geopend moet worden.

In slechts enkele klikken in de nieuwe strafrechtelijke verdediging tool, kunt u de contactgegevens van de advocaat invoeren en het proces-verbaal uploaden. De collega’s van de dienst rechtsbijstand openen dan automatisch een dossier. Hierdoor verkort de tijd die nodig is om een dossier strafrechtelijke verdediging te openen aanzienlijk.

Zoals u weet, streven onze schadeteams er voortdurend naar om de service die wij u bieden te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functionaliteiten een belangrijke stap zijn om het meldingsproces zo eenvoudig en volledig mogelijk te maken.

defense penale
Hebt u vragen of opmerkingen? Neem contact op met uw sectormanager.