Nieuwsbrief | 16 mei 2024

Erwin Brys aan de microfoon bij Kanaal Z!

Op 24 april riep de DECAVI-jury Home Plan uit tot de beste brandverzekering op de markt! Erwin Brys, Commercieel Directeur Niet-Leven, bespreekt de hoogtepunten van dit aanbod in het programma Z-Insurance, vanaf vandaag uitgezonden op Kanaal Z.

De nieuwe voorwaarden van Home Plan, een paar maanden geleden gelanceerd, bieden uw klanten breed uitgebreide dekkingen en bijstand-formules, een betere vergoeding en een grotere bescherming tegen onderverzekering.

Breed uitgebreide dekkingen

De nieuwe algemene voorwaarden bevatten nu een ‘alles is gedekt behalve… per waarborg': dit wil zeggen dat alle schade die niet uitgesloten is binnen een onderschreven waarborg of niet onder een algemene uitsluiting valt, gedekt is.

De levensstijl verandert en onze verzekeringen dus ook. Dit is de reden waarom zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, homekantoren en kangoeroewoningen nu onder de dekking vallen. Elektrische en hybride voertuigen op het risicoadres zijn ook verzekerd in de waarborg “Inwerking van elektriciteit” als ze aan het opladen zijn.

De tussenkomstlimieten van optionele waarborgen zoals Diefstal, Rechtsbijstand en Secure@Home zijn verhoogd.

Betere vergoeding

Bij gedekte schade aan het gebouw betaalt Allianz 100% van de berekende vergoeding (excl. btw), zelfs als uw klant beslist om niet te herstellen.

Betere bescherming tegen onderverzekering

De veiligheidsmarge voor de klant op de evaluatierooster verhoogt van 10% naar 20% waardoor de kans op onderverzekering aanzienlijk vermindert.

Ultieme bijstand

Dankzij een nauwere samenwerking met Allianz Assistance, genieten de klanten een ruimere bijstand waarbij zelfs (bijv.) bij een niet verzekerde schade een hersteller wordt gestuurd als er thuis door een plotse en onvoorzienbare gebeurtenis geen warm water of drinkwater meer zou zijn.

  •  
Dit scherm is vanaf nu beschikbaar op het CDMS-platform van Brocom! 
decavi-nl
Vragen? Neem contact op met uw sectormanager of bezoek www.allianz.be