Allianz Athletics Podcast is een 2 talige podcast die Nederlandstalige en Franstalige episodes afwisselt. 

Abboneer en beluister deze podcast via dummy Apple, dummy Spotify, dummy Deezer of via deze dummy RSS

Allianz Belgium kon al een jaar lang als trotse partner van de Belgische atletiekfederaties mooie succes meevieren. Het werkt ook samen met een heel aantal toppers uit de atletiek als ambassadeurs en is ook titelpartner van het prestigieuze Allianz Memorial Van Damme. 

Deze ervaring willen we dan ook delen in deze podcast. Atletiek is een erg intense sport die erg veel linken heeft met een gezonde levensstijl. Zowel fysiek als mentaal. In deze Allianz Athletics podcast gaan we in gesprek met onze Allianz Ambassadors. We delen momenten van vreugde, verdriet en beproevingen. We ervaren de momenten even opnieuw en delen op basis van een diepgaand gesprek hun ervaringen. Ervaringen waar we allemaal uit kunnen leren om zo het beste uit onszelf te halen.

Thomas Carmoy

Is wortelpuree het geheime recept om helemaal over de lat te geraken? En hoe zorgt het publiek voor extra dynamiek, focus en adrenaline? Je ontdekt het in de Allianz Athletics Podcast met Thomas Carmoy.

Belgian Cheetahs Margo Van Puyvelde en Hanne Claes

De boost in Brussel. Belgian Cheetahs Margo & Hanne over de meerwaarde van publiek op de Allianz Memorial Van Damme die helpt met adrenaline. Ze vertellen ook over rolmodellen als Kim Gevaert en Allisson Felix, de gelijkheid tussen man, vrouw en roots. De 2 Cheetahs zoomen ook in op de rol van een goede voorbereiding in het streven naar het beste.  En dat allemaal in deze podcast.

Peter Genyn

"Zie oplossingen - geen problemen", dat is wat Peter Genyn van zijn vader meekreeg en nog steeds een belangrijke waarde blijft in zijn carriere. In de "Allianz Athletics" podcast praat hij over outside the box denken als het even niet meezit . Maar ook over hoe een goede voorbereiding helpt om het beste uit jezelf te halen. Luister even mee.