Nieuwsbrief | 14 december 2023

Een innovatief 2023!

Het einde van het jaar nadert snel. Voordat we 2023 afsluiten, willen we even stilstaan bij de verschillende nieuwigheden die Allianz heeft geïntroduceerd voor de verzekeringen Niet-Leven.

Een vliegende start voor het nieuwe Car Plan! Naast nieuwe algemene voorwaarden, toptarieven en talloze kortingen, heeft Allianz speciale aandacht besteed aan elektrische wagens, zodat uw klanten met 100% gemoedsrust en 100% emissievrij de weg op kunnen.

Het nieuwe tarief voor bestelwagens, de Omnium Gold 12 formule voor recente tweedehandswagens en de versoepeling van de alarmsystemen voor voertuigen zijn andere verbeteringen die zijn doorgevoerd in het nieuw Car Plan.

De algemene voorwaarden van het NEW Home Plan, de nieuwe generatie brandverzekering van Allianz, bieden uitgebreidere dekkingen en bijstandsformules, betere vergoedingen en een grotere bescherming tegen onderverzekering!

Ons partnerschap met CED en Homeras voor expertise, lekdetectie en herstelling in natura zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening voor uw klanten in geval van schade.

Dankzij de samenwerking tussen Allianz en Doccle kunnen uw klanten nu hun termijnkwijting digitaal ontvangen. Ze worden daarenboven veilig bewaard in het Doccle-account zolang de klant dit zelf wil.
Met onze specifieke sectoriële aanpak helpen we u om de beste verzekeringen voor te stellen voor uw klanten, en dit per bedrijfstak. (Her)ontdek de one-pager gewijd aan de groot- en kleinhandel

Goed nieuws! U kunt nu snel en eenvoudig een verzoek indienen om een dossier voor strafrechtelijke verdediging te openen via MyAllianz Broker > Tools > Strafrechtelijke verdediging

Deze nieuwe tool is een aanvulling op de schadeaangiftetool die we enkele maanden geleden hebben gelanceerd (MyAllianz Broker > Tools > Schadeaangifte).

Met de Risico- en Verzekeringscan krijgen uw zelfstandige, KMO- en vrije beroepsklanten binnen twee minuten een volledige diagnose van de verplichte en aanbevolen verzekeringen voor hun activiteiten. Deze innovatieve tool is bekroond met de prestigieuze Decavi trofee 2023 voor Innovatie.  

Allianz werd voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot 's werelds nummer-één-verzekeraar in Interbrand’s Best Global Brands Ranking.

Dit zijn slechts enkele verwezenlijkingen die we hebben kunnen bereiken dankzij  de samenwerking met u en uw steun, waar we u hartelijk voor bedanken.

In 2024 zullen we ons best blijven doen om grote uitdagingen om te zetten in mooie kansen. We zullen verder blijven inzetten op de ontwikkeling van onze producten, diensten en tools om zo onze groeiambities waar te maken en tevens uw tevredenheid en die van uw klanten verder te verbeteren.

Kortom, samen met u bouwen we verder aan de toekomst van de verzekering.