Zekerheid en rendement voor je spaargeld

In deze onzekere tijden is het logisch dat je garanties wil inbouwen voor je spaargeld. Met Allianz Invest for Life3A My Future beschik je over een beleggingsverzekering die zekerheid combineert met het uitzicht op een mooi rendement. 
Traag maar gestaag zitten de rentes opnieuw in de lift. En dat is goed nieuws voor je spaargeld. Misschien ben je geneigd om het gewoon op je spaarboekje te laten staan of zelfs nog extra bij storten. Dat is begrijpelijk, want een spaarrekening biedt zekerheid. Maar misschien is dit wel net het moment om op zoek te gaan naar iets beters voor je centen. 
Is het überhaupt mogelijk voor spaarders om garanties in te bouwen voor hun spaargeld én tegelijk een aantrekkelijk rendement te halen? Het kan zeker! Alleen is er een slimmere oplossing voor nodig dan het klassieke spaarboekje, zoals de tak 21-beleggingsverzekering.
Typisch voor tak 21-beleggingsverzekeringen is dat ze een gewaarborgd rendement bieden. En met de huidige rentestijging gaat dat gewaarborgd rendement opnieuw in stijgende lijn. Allianz lanceert Invest for Life3A My Future, een tak 21-product dat voortbouwt op eerdere succesproducten van Allianz. 
Invest for Life3A My Future biedt de voorzichtige belegger 100% kapitaalgarantie en een gewaarborgd rendement van 0,5% gedurende acht jaar. Een deelname in de jaarlijkse winst van Allianz kan het rendement nog verder opkrikken. 

Dit product biedt mensen met een defensief beleggingsprofiel de mogelijkheid om te beleggen in een markt die interessante rentevoeten biedt. Wil je weten of deze oplossing aan jouw beleggingsprofiel beantwoordt, maak dan een afspraak met je makelaar. Hij zoekt het voor je uit.

Heb nog geen makelaar? Dan vind je hier een makelaar in je buurt.

Voor bijkomende informatie kan je ook steeds het essentiële-informatiedocument en het specifieke-informatiedocument raadplegen.