Allianz Care Plan

Ernstige ziekten kunnen iedereen op elk moment treffen.
De diagnose van een ernstige ziekte kan zeer schokkend zijn. Maar hoe moet je reageren?  

 

Allianz Care Plan is een verzekering ernstige ziekten voor bedrijven vanaf 50 verzekerde werknemers, als aanvulling bij een groepsverzekering, een verzekering overlijden en/of invaliditeit. Er zijn geen medische formaliteiten en alle medewerkers zonder onderscheid kunnen toetreden. 2 mogelijke waarborgen: kanker of kanker en hart- en vaatziekten. Bij de diagnose van een ernstige ziekte, wordt aan de zieke werknemer een forfaitair bedrag betaald in rentevorm, met 11 maandelijkse termijnen. Hij kan die volledig vrij en volgens zijn behoeften gebruiken. Dat biedt hem de sereniteit en gemoedsrust die hij nodig heeft om zich te concentreren op het allerbelangrijkste: genezen.
Na de diagnose van een ernstige ziekte en een wachttijd van 28 dagen, biedt Allianz Care Plan financiële steun in de vorm van een rente met 11 maandelijkse vergoedingen. 
Diagnose
Wachttijd van 28 dagen
Betaling in de vorm van rente
11 maandelijkse vergoedingen

Cardiovasculaire ziekten en kanker blijven de belangrijkste doodsoorzaak in België, maar door de vooruitgang van de geneeskunde zijn de overlevingskansen gestegen.

Allianz Care Plan: de werknemers helpen tijdens een moeilijke periode in hun leven

Allianz Care Plan is veel meer dan financiële steun, de werknemer kan de prestatie gebruiken zoals hij dat wil: