Kiezen voor een groepsverzekering die de werkgever en zijn werknemers tevreden stelt

Werkgevers en werknemers zijn zich ervan bewust dat het wettelijk pensioen niet meer volstaat om de levensstandaard die ze tijdens hun loopbaan gewend waren, te behouden. Daarom biedt Allianz werkgevers verschillende mogelijkheden om hun werknemers een aanvullend pensioen te laten opbouwen.
De groepsverzekering is een belangrijke aanvulling op het wettelijk pensioen en biedt werkgevers en werknemers heel wat voordelen. Zo is het ook een belangrijk instrument voor werkgevers om hun werknemers te motiveren en aan zich te binden op lange termijn.
Allianz stelt drie producten voor die perfect afgestemd zijn op uw wensen. Omdat uw bedrijf op u lijkt, is het normaal dat de groepsverzekering die u aan uw werknemers wil aanbieden, bij u past.
Een groepsverzekering die een beroep doet op collectieve kapitalisatie in Tak 23 om de kosten te beheren zonder aan efficiëntie in te boeten.
De flexibele opbouw van een buffer zorgt voor gemoedsrust en maakt het mogelijk om het risico van een groepsverzekering in Tak 23*, eventueel gecombineerd met Tak 21, in lijn met uw verwachtingen te beheren.
De aantrekkelijkheid van Tak 23 via een kant-en-klare lifecycle-oplossing die werkgevers en hun werknemers een perfecte gemoedsrust biedt.